Om oss

fasader

Vi tar hand om dina Projekt

ByggNytt i väst AB började renovera badrum och fasader i Göteborg 2011. Sedan dess har vi byggt hundratals fasader och badrum runt om i Göteborg. Vi har samtliga behörigheter som krävs för renovering av badrum,fasader,skorsten, stenläggning ,målning ,tapetsering och tak. Utför i huvudsak totalentreprenader åt privatpersoner, mindre bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Proffs på det vi gör i Göteborg

ByggNytt i väst AB är ett litet företag med stora ambitioner. Givet vår ringa storlek ärvarje kund viktig, och vi värnar våra kundrelationer. Vit tar ansvar för att det arbete vi utför håller hög kvalité, att arbetet genomförs enligt de senaste normerna och att hantverkarna som gör jobbet har avtalsenlig lön, är rätt försäkrade och rätt utrustade för uppdraget. Jämte detta verkar vi för att minimera belastningen på miljön genom samordnade inköp, minskat spill och färre transporter. 

Idag har vi kontor på Brodalen i Partille, där vår kundansvarige tillsammans med projektledare och serviceman arbetar. Våra hantverkare utgår från lagret  och ambulerar mellan våra kunder som finns i Göteborg med omnejd. 

shutterstock_675168625
fasader-2

Byggnytt i väst miljöpolicy

ByggNytt i väst AB ska aktivt och systematiskt verka för att minska belastningen på miljön genom medvetna inköp, där i första hand Svanenmärkta produkter ska väljas. Vidare ska antalet transporter minimeras genom samordnade leveranser av material, verktyg, personal och avfall. Återvinningsbara material ska sorteras. 

VI levererar alltid en helhetslösning till dig som kund. Detta för att du ska känna dig trygg i bygget från start till slut. Vi ger som standard ett fast pris via en offert. Men vi kan också jobba mot löpande räkning om så önskas.Med våra fasta priser får du ett pris som gäller för hela arbetet, materialet, avfallshantering samt allt annat som arbetet innebär och slipper på så sätt några otrevligaöverraskningar.

Byggnytt i väst affärsidé – kvalitativa och prisvärda renoveringsarbeten.

För oss är det viktigaste att slutresultatet håller hög kvalité och att arbetet utförs enligt gällande branschregler, snarare än att renoveringen ska gå fort och vara billig. Ett väl utfört arbete höjer värdet på bostaden, vilket blir en lönsam affär i slutänden – prisvärt helt enkelt.

trappor