Badrumsrenovering Kungälv

shutterstock_495997639

Badrumsrenovering i Kungälv

Bor du i Kungälv och funderar på att renovera om ditt badrum? Letar du efter en byggfirma som specialiserat sig på just badrumsrenovering, som alltid arbetar noggrant? Då kan vi hjälpa dig. Vi är en byggfirma som hjälper hushåll i och runt om Göteborg med deras badrumsrenovering. Vi startade år 2001 och har sedan dess inriktat oss på denna typ av renovering. Med 20 år av erfarenhet inom branschen vet vi exakt hur varje moment ska genomföras, och har rätt kunskap och kompetens för att ditt badrum ska bli precis så som du har visualiserat det. Vi kan även hjälpa dig i planeringen inför renoveringen, då det är många beslut som ska fattas. Det kan uppfattas som en djungel, men vi hjälper dig att hitta rätt i alla val som ska tas. Så om du bor i Kungälv och vill ha hjälp inför din badrumsrenovering kan vi hjälpa dig från start till färdigt badrum!

Bra att veta inför din badrumsrenovering

Många funderar på vad en badrumsrenovering kostar, och det är svårt att helt säga. Det korta svaret är att det beror på. Det finns ett antal faktorer som påverkar slutpriset:

  • Storleken på badrummet
  • Om brunn, avlopp eller WC behöver flyttas
  • Golvvärme
  • Belysning
  • Plattsättningsdetaljer

Sen finns det såklart andra faktorer också. Om du vill renovera om ditt badrum kan vi börja med ett kostnadsfritt hembesök. Då kan vi dels prata igenom vilka tankar och planer du har, samt vilka förutsättningar som finns i ditt badrum. Därefter räknar vi på offerten och lämnar ett fast pris på vad kostnaden för din badrumsrenovering skulle bli. Har du frågor om hur vi räknar på offerten kan du antingen läsa mer om det på vår hemsida, eller kontakta oss så svarar vi på alla frågor som du har.

Vi vill leverera hög kvalitet

Vi är inte störst inom det vi gör, men vi vill vara proffs på det. Därför har vi höga ambitioner och vill alltid lämna efter ett badrum med hög kvalitet efter utfört arbete. Vi följer branschens alla regler och våra hantverkare har rätt kompetens för att utföra alla moment en badrumsrenovering innebär på ett korrekt sätt. Först när du är nöjd anser vi att vårt arbete är klart, och vi under processens gång arbetar vi för att det alltid ska finnas en god kommunikation mellan oss som byggfirma och dig som kund i Kungälv.

shutterstock_564338635

Kontakta oss inför din framtida badrumsrenovering i Kungälv!

Känner du att det är dags att omvandla dina drömmars badrum till verklighet? Då finns vi här för att hjälpa dig på den resan. Kontakta oss idag inför din kommande badrumsrenovering, så går vi igenom hur du har tänkt dig och berättar hur vi arbetar. Välkommen till Byggnytt i Väst AB!

Intresserad av våra tjänster?