Badrumsrenovering Mölndal

shutterstock_495997639

Funderar du på en badrumsrenovering i Mölndal?

Bor du i Mölndal och går i tankarna att renovera om ditt badrum? Vill du ha hjälp av en pålitlig och effektiv byggfirma som specialiserat sig på just badrum? Då kan du sluta leta! Vi är Byggnytt i Väst AB, en byggfirma som startade år 2001 och sedan dess hjälpte hundratals kunder med deras badrumsrenoveringar. Våra kunder har varit precis där du är nu, med en önskan om att göra om hemma men i behov av lite hjälp för att realisera denna dröm om ett nytt badrum. Tack vare den erfarenhet vi har arbetat oss fram till med över 20 år i branschen har vi idag expertkompetens inom alla de moment som behöver utföras i en badrumsrenovering. Vi vet att det kan vara svårt att komma igång med alla val inom material, funktioner och form som behöver tas. Men var inte orolig, vi kan hjälpa dig genom hela processen så att ditt badrum blir precis så som du tänkt dig. Vill du sätta igång med lite inspiration redan nu kan du kika igenom vårt galleri för att se de tidigare badrum som vi har renoverat.

Lite att tänka på innan vi sätter igång med din badrumsrenovering

Vi har alltid möjlighet att sätta ett fast pris på offerten om det är det du önskar. Innan dess så gör vi ett hembesök. Då kan vi berätta för oss hur du tänkt dig så att vi får en tydlig bild av hur slutresultatet ska bli. Vi kan även se vilka förutsättningar det finns i det nuvarande badrummet, och berätta om hur vi arbetar. Vad slutpriset sedan blir kan bero på en hel del olika faktorer, bland annat vilken storlek rummet har, om du vill ha golvvärme, hur belysning ska sättas och mycket mer. På vår hemsida kan du läsa ytterligare om vad som påverkar kostnaden för en badrumsrenovering. Dock kan det vara värt att se det som en investering för framtiden. Undersökningar har visat att badrum är ett av de rum som påverkar värdet av en fastighet allra mest. Så även om du kanske inte tänkt sälja din bostad inom det närmaste så blir det en investering både i nuläget och för framtiden.

shutterstock_675168625

Kontakta oss inför din kommande badrumsrenovering i Mölndal

Vi lovar att alltid leverera hög kvalitet. Vi skyndar oss inte igenom processen utan ser till att varje moment utförs korrekt. Vi vill alltid att slutresultatet ska vara högt och att du som kund är nöjd både med hur badrummet blev och vägen dit. Så om du bor i Mölndal och vill ha hjälp med din badrumsrenovering finns vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss redan idag så kan vi gå igenom de önskemål du har. Välkommen!

Intresserad av våra tjänster?