Badrumsrenovering Lerum

shutterstock_495997639

Badrumsrenovering i Lerum

Bor du i Lerum och vill renovera ditt badrum? Vill du anlita en byggfirma specialiserade inom just badrumsrenovering, som arbetar noggrant och effektivt? Då har du hittat rätt. Byggnytt i Väst AB är en byggfirma i Göteborg som startade år 2001. Sedan dess har vi fokuserat på att hjälpa människor med deras badrumsrenovering, och har med över 20 år i branschen lång erfarenhet och hög kompetens. Vi arbetar noggrant och följer branschens alla regler för att leverera ett badrum av hög kvalitet. Vi ser varje kund och badrum som unikt, och vet att hur vi levererar i vårt arbete kommer att påverka våra kunder. Därför levererar vi alltid på hög nivå. Så bor du i Lerum och vill genomföra en badrumsrenovering? Hör av dig till oss så hjälper vi dig genom hela processen!

Många fördelar med badrumsrenovering

Om du genomför en badrumsrenovering leder det till många fördelar. Dels får du ett rum helt enligt din smak, anpassat efter vilka behov du har. Det blir ett rum att ta hand om dig själv lite extra och hitta återhämtning. Kanske blir det till och med ditt nya rum. Utöver detta är en badrumsrenovering en bra investering för framtiden. Undersökningar som Hemnet har gjort visar att kök och badrum är de rum som ökar värdet på en fastighet allra mest. Så oavsett om du går i planer att sälja inom kort eller inte så kan en badrumsrenovering vara väl investerade pengar. Vår byggfirma hjälper dig genom alla beslut, alltifrån material och form till funktionaliteter. Söker du efter inspiration för hur ditt badrum ska se ut kan du kika igenom vårt galleri från våra tidigare badrumsrenoveringar. Vi är dessutom alltid redo att besvara de frågor och funderingar du har.

Fokus på relationer och miljö

Vi är en mindre byggfirma, med det innebär inte att vi har mindre ambitioner. Tvärtom siktar vi alltid högt. Därför fokuserar vi på att alltid värna om våra kundrelationer. Genom kommunikation mellan oss som byggfirma och dig som kund kan vi säkerställa att processen av din badrumsrenovering blir som du tänkt dig. Utöver detta vill vi dessutom alltid ta vårt ansvar i miljöfrågan. Därför samordnar vi så många transporter som möjligt av de produkter vi köper, och samåker i den mån vi kan. Alla produkter är i första hand Svanenmärkta, och efter utfört arbete sorterar och återvinner vi allt material som blivit över från din badrumsrenovering.

shutterstock_675168625

Kontakta oss inför din badrumsrenovering i Lerum

Känner du att du är redo att ta tag i din badrumsrenovering? Då är vi här för att hjälpa dig. Vi är bara ett telefonsamtal bort, så ring oss redan idag så sätter vi igång. Vi ser fram emot att höra från dig och vad du har för planer. Välkommen!

Intresserad av våra tjänster?