Badrumsrenovering
Västra Frölunda

shutterstock_495997639

Letar du efter hjälp för din badrumsrenovering i Västra Frölunda?

Funderar du på att renovera om ditt badrum och vill ha hjälp av en byggfirma? Då kan du sluta leta! Vi på Byggnytt i Väst AB har sedan starten år 2001 specialiserat oss på badrumsrenoveringar och har genom åren hjälpt hundratals av kunder med att renovera om deras badrum enligt deras planer och drömmar. Många upplever att ett nyrenoverat badrum är ett lyxigt inslag i vardagen. Dock kräver ett sådant ingrepp i hemmet erfarenhet kring branschens alla regler och hög hantverkarkompetens. Så känner du att detta är något du vill ha hjälp med så finns vi här. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och tar på oss alla typer av projekt. Slå oss en signal så kan vi boka in ett möte och gå igenom vad du önskar i ditt badrum i Västra Frölunda.

Öka värdet inom flera olika avseenden

En badrumsrenovering ökar säkerligen rummets värde för dig som använder det varje dag. Att trivas i sitt badrum kan bidra till lugn och avslappning. Men att renovera om ditt badrum kan även öka värdet för din fastighet på bostadsmarknaden. Idag räknas kök och badrum som de rum som ökar värdet mest på en fastighet enligt Hemnet. Så oavsett om du har tänkt att sälja din fastighet eller inte så är en badrumsrenovering en bra investering, antingen för dig själv eller inför framtiden. Byggnytt i Väst AB har renoverat ett stort antal badrum genom åren, är du nyfiken på resultaten kan du kolla in vårt galleri för inspiration. Vill du i Västra Frölunda veta mer om detta eller har andra frågor angående renovering av badrum hjälper vi dig mer än gärna. Välkommen att kontakta oss antingen via telefon eller mejl!

shutterstock_675168625

Din byggfirma i Västra Frölunda

Vi är en effektiv och noggrann byggfirma som inriktar oss på badrumsrenovering i Göteborg med omnejd. Vi tar hand om hela processen så att du kan fokusera på annat. Vi börjar med en gemensam planering och kan ge rådgivning gällande val av material och form. Sedan tar vi hand om alltifrån rivning, uppbyggnad av det nya badrummet och slutligen en städning. Under tiden kan du lägga energi på annat du behöver, och sedan komma tillbaka och börja njuta av ditt nya badrum direkt. Med över 20 år av erfarenhet i ryggsäcken har vi rätt kompetens och kunskap kring alla viktiga moment en badrumsrenovering innebär. Ett projekt i detta slag kan kännas som en djungel, men låt oss vägleda dig genom alla val så lovar vi att det kommer kännas enklare. Så om du i Västra Frölunda har bestämt dig för att genomföra en badrumsrenovering är vi ett samtal bort. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med din badrumsrenovering!

Intresserad av våra tjänster?