Badrumsrenovering Torslanda

shutterstock_675168625

Anlita oss inför din badrumsrenovering i Torslanda

Många drömmer om ett badrum helt enligt sin smak och efter sina behov, som en extra lyx i vardagen. Dock kan det ta emot att sätta igång med ett projekt likt detta, antingen för att det känns för stort och överväldigande eller att man helt enkelt är osäker på processen. Då kan vi hjälpa dig med att förverkliga din dröm! Överlåt allt till oss på Byggnytt i Väst AB, vi har hjälpt människor med deras badrumsrenovering sedan start år 2001 och har därmed lång erfarenhet och hög kompetens inom detta område. Vi arbetar effektivt och noggrant så att ditt badrum blir precis så som du tänkt dig, samtidigt som det blir en smidig process dit. Så ta tag i dina drömmar om ett nytt badrum och kontakta oss – vi hjälper dig i Torslanda!

Lär känna din byggfirma i Torslanda

Byggnytt i Väst AB är ett litet företag med stora ambitioner. För oss är varje kund unik och viktig, och vi fokuserar på att alltid sätta kundrelationen i centrum. Därför är vi mycket noggranna med vårt arbete, vi vet att det för dig som kund är en viktig renovering och det tar vi inte lätt på. Våra hantverkare har samtliga behörigheter som krävs för att genomföra en badrumsrenovering. Utöver detta så gör vi även vår del i att arbeta med miljön i åtanke. Därför försöker vi att minimera belastningen på miljön genom bland annat att samordna våra inköp för att minska transporter. Våra inköp är i första hand Svanenmärkta produkter, och vi sorterar alla återvinningsbara material. Vi försöker helt enkelt att dra vårt strå till stacken, vi anser att det är vårt ansvar som företag. Vill du veta mer om hur vi arbetar kan du läsa vidare på vår hemsida.

shutterstock_495997639

Fokus på hög kvalitet vid din badrumsrenovering

Vi vill alltid lämna efter oss ett slutresultat av hög kvalitet. Vi utför alltid arbetet efter branschens alla regler. Därför skyndar vi oss inte fram genom processens gång, utan ser till att varje moment utförs korrekt. I slutändan leder det till ett högre resultat och blir prisvärt för dig som kund. Tycker du att det här låter spännande och vill sätta igång med din badrumsrenovering? Kontakta oss så hör vi av oss. Vi kan boka ett kostnadsfritt hembesök, för att därefter lämna en offert med ett fast pris. Med vår erfarenhet av att renovera om badrum kan vi vägleda dig genom alla beslut som ska fattas, så att du kan känna dig trygg från start till färdigt badrum. Så om du i Torslanda känner att det är dags att ta tag i drömmen om ett nytt badrum ser vi fram emot att hjälpa dig att förverkliga detta. Hör av dig till oss idag så sätter vi igång!

Intresserad av våra tjänster?