Badrumsrenovering Kungsbacka

shutterstock_564338635

Vi hjälper dig i Kungsbacka med din badrumsrenovering

Bor du i Kungsbacka och funderar på att renovera ditt badrum? Letar du efter en byggfirma specialiserade på badrumsrenoveringar som arbetar säkert och effektivt? Då har du kommit rätt. Byggnytt i Väst har många år av erfarenhet inom branschen och har hjälpt människor att förverkliga sina drömmar om ett nytt badrum. Ett nyrenoverat badrum är en härlig lyx som kan ge känslan av lite extra guldkant på vardagen och bli en plats att ta hand om dig själv lite extra. Så om du har bestämt dig för att genomföra en badrumsrenovering och vill ha hjälp med detta så finns vi här. Kontakta oss idag så kan vi boka ett möte! Välkommen! 

Lär känna oss på Byggnytt i Väst AB

Vi är ett företag i Göteborg som sedan start år 2001 specialiserat oss på just badrumsrenovering. Vi sköter allt inom processen av att renovera ett badrum, allt från planering och rivning av det gamla badrummet till uppbyggandet av det nya. Vi hjälper inte bara våra kunder med själva renoveringen, utan ger även råd och tips till de som önskar hjälp med val av material, färg och form. Med över 20 år i branschen har vi renoverat ett stort antal olika slags badrum, och med den erfarenheten kan vi guida dig genom det som ibland kan upplevas som en djungel. Att renovera om sitt badrum ska vara roligt, och med vår hjälp blir det en härlig process. Vill du genomföra en badrumsrenovering i ditt hem i Kungsbacka? Hör av dig till oss, vi hjälper dig!

shutterstock_675168625

Vi hjälper dig med ditt nya favoritrum

Värt att känna till om en badrumsrenovering är att det vanligtvis blir den dyraste men också viktigaste renoveringen i hemmet. Det har visat sig att i försäljningssammanhang ökar kök och badrum värderingen av en bostad mest av allt. Det innebär att det alltså finns bra anledningar till att lägga ner lite extra på din badrumsrenovering, oavsett om du har tänkt att sälja din bostad inom kort eller bo där under en längre tid. I vilket fall som helst så får du ett härligt rum som kanske blir ditt nya favoritrum, samtidigt som det lönar sig vid en möjlig försäljning. På grund av detta är det därför också viktigt att vara noggrann med valet av entreprenör. Byggnytt i Väst jobbar alltid för att våra kunder ska känna sig nöjda med resultatet och vägen dit. Om du funderar på att anlita oss som byggfirma kan du även prata med våra tidigare kunder för att höra hur de upplevde oss eller titta på bilder på tidigare renoveringar i vårt galleri. Vi anser att vårt arbete först är klart när du som kund i Kungsbacka känner dig nöjd!

Intresserad av våra tjänster?